Din berättelse och dina erfarenheter är viktiga

Att ha en kronisk sjukdom kan innebära en livslång utmaning. Att få diagnosen diabetes innebär som regel att man ställs inför många och långa utmaningar. För en del blir livet aldrig mer sig likt men de allra flesta lyckas anpassa sig till den nya situationen och de nya villkoren som gör sig gällande. Att leva med diabetes medför många tankar och erfarenheter. Att ta del av andras erfarenheter är mycket värdefullt. Därför finns projektet Leva med diabetes, där du kan få berätta om dina erfarenheter och tankar. Ordet är fritt. Du får berätta om vad som helst. Du kan berätta om en enskild händelse, en längre erfarenhet eller dina reflektioner. Du bestämmer vad du vill berätta om.

Dela med dig och berätta

 • Du behöver inte använda ditt riktiga namn.
 • Det är frivilligt att ange sin e-post. Vi använder din e-post för att meddela dig när inlägget publicerats.
 • Vilken typ av diabetes har du?
 • Här kan du berätta om vad som helst som berör din diabetes. Du kan berätta om hur det är att leva med diabetes, om specifika utmaningar i vardagen, om en specifik händelse eller om något annat. Du bestämmer vilka erfarenheter du vill dela med dig av.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: jpg, jpeg, gif, png, pdf.
   Du kan ladda upp ett valfritt foto (på dig själv, ett motiv eller något annat). Det är frivilligt och gör inlägget mer personligt. Du kan ladda upp flera foton. Vi ser till att fotona hamnar rätt och snyggt.

  Information

  Det är frivilligt att använda sitt riktiga namn, liksom att ladda upp foto. Genom att skicka in berättelsen så godkänner du att vi publicerar den permanent på Diabetes.nu.