Verktyg du har nytta av. Information du kan lita på.

Diabetes.

Under kontroll.

Vi hjälper dig med diabetes. Från kliniska guider, rekommendationer, nyttiga recept, support i Dialiv till användbara verktyg. Bli medlem idag och få tillgång till allt för 49 kr/mån.​

0
Nya recept varje vecka
0 +
Kliniska guider
0 +
Ämnen i näringsdatabasen
0 +
Teaminsatser per vecka

Välkommen ombord

Diabetes Sverige är den mest omfattande resursen för svenskar som har diabetes. Våra läkare och sjuksköterskor skapar evidensbaserade resurser och verktyg som gör det enklare att hantera diabetes. Som medlem får du obegränsad tillgång till alla våra kliniska guider, kurser, recept, verktyg och prioriterad support på Dialiv samt i vårt forum.​

Mer än bara blodsocker

Optimal riskfaktorkontroll kräver att du har koll på mer än bara ditt blodsocker. Vi hjälper dig att navigera bland alla rekommendationer och ger dig evidensbaserad vägledning.

En plats bara för dig

På Diabetes Sverige handlar allt om diabetes. Vi arbetar varje dag för att förbättra vårt innehåll, verktygen och skapa ännu mer värde för dig. Som medlem får du tillgång till allt.

Fördelar i Dialiv

Dialiv är appen för dig som har diabetes. Med Dialiv får du koll på allt ifrån antal steg per dag till dina läkemedel, kolhydrater och kostvanor. som medlem på Diabetes.nu har du fri tillgång till vårt team på Dialiv. Du bjuder in vårt team (frivilligt) till Dialiv och därefter kan du få råd och stöttning direkt av vårt team.

"Jag håller mig uppdaterad och lär mig nya saker hela tiden på Diabetes.nu. Jag använder Dialiv för att förbättra mitt blodsocker och det går jättebra."
Maria Lundqvist
Typ 1 diabetes

Medlemskap

Säg upp när du vill

49 kr

per månad

Frågor och svar

Du betalar 49 kr per månad. Du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Det finns ingen uppsägningstid.

Tjänsten riktar sig till den som har typ 1 diabtes, typ 2 diabetes, LADA, MODY eller graviditetsdiabetes. Med andra ord är alla välkomna.

Dialiv är en mobilapp och kan användas om du har en iPhone eller Android. Mer information finns på www.dialiv.se.

Välkommen till Diabetes Sverige

Dialiv AB, Diabetes Sverige, Erik Dahlbergsgatan 20 B 411 26 Göteborg​

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Har du diabetes?

Dialiv är appen för dig som har diabetes och som vill ha en enda app som underlättar vardagen. Dialiv är gratis.