Mängd4 portioner
Tid, förberedelser15 minTid, tillagning15 minTid, total30 min

Ingredienser

Till dressingen
 2 matsked olja/smör från solrosfrö
 4 matsked yoghurt
 1 nypa lökpulver
 12 matsked kurrypulver
 färsk peppar
 salt
 vatten för att tona smaken
Till salladen
 1 dl sötpotatis
 10 dl brysselkål
 2 koppar grönkål
 1 dl gurka
 1 dl bönor
 valfritt protein
 solrosfrön

Instruktioner

1

Vispa upp dressingen i en liten skål, eller kör den genom matberedaren tills den är jämn. Hacka upp allt.

2

Blanda sötpotatis och brysselkål. Blanda ihop med olja och stek tills brynt.

Näringsdeklaration

Portionsstorlek 1 portion

portioner 4


Mängd / portion
Kalorier 298
% dagligt värde *
Fett, totalt 16.7g26%
Kolhydrater, totalt 31.8g11%
Socker 5.6g
Protein 12.9g26%

* % av dagligt värde baseras på en diet med 2000 kalorier per dag. Ditt kaloribehov kan vara högre eller lägre än detta.