Om Diabetes.nu

Diabetes.nu är en omfattande resurs för dig som har diabetes, är överviktig, har hjärt-kärlsjukdom eller bara vill lära dig mer om kropp & hälsa. Även om vårt fokus är diabetes, övervikt & hjärt-kärlsjukdom så diskuterar vi även andra hälsorelaterade områden. Diabetes.nu är oberoende. Vi säljer inga böcker. Vi har inga annonser eller affiliate-länkar och vi rekommenderar inga produkter, läkemedel eller behandlingar. Vi på Diabetes.nu får ingen ersättning från något företag, organisation eller person. Vi har aldrig mottagit någon ersättning något företag, organisation eller person vad anbelangar de ämnen som diskuteras här. Hela innehållet på Diabetes.nu är gratis. Således hoppas vi kunna ge dig objektiva och evidensbaserade råd. Diabetes.nu drivs av läkare och forskare som primärt intresserar sig för forskningsmetodik, design, analys och tolkning av studier.

aidin-rawshani-249x360

Aidin Rawshani

Läkare, doktorand

Aidin Rawshani (MD) är läkare och doktorand som studerar hur riskfaktorer påverkar överlevnaden vid typ 1 diabetes och typ 2 diabetes. Aidin Rawshani har bland annat visat hur stor överlevnadsvinsten är vid multifaktoriell riskfaktorkontroll för personer med typ 1 diabetes.

Araz Rawshani, forskare, NDR

Araz Rawshani

Leg. läkare, medicine doktor

Araz Rawshani (MD, PhD) är en kardiovaskulär forskare med särskilt intresse för design, utförande och tolkning av vetenskapliga studier. Han har publicerat vetenskapliga artiklar inom diabetologi och kardiovaskulär medicin och tjänstgör regelbundet som vetenskaplig granskare för tidskrifter.

Kontakta oss

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.

Gratis guider, e-böcker och recept

Gå med i nyhetsbrevet och ta del av våra guider, kommande gratis e-bok och recept.