Aleris Sabbatsberg Koloskopier

Adress: Olivercronas väg 1, Stockholm

På mag-tarmmottagningen vid Aleris Specialistvård Sabbatsberg tar våra erfarna gastroenterologer (mag-tarm specialister) emot patienter med mag-tarmproblem. Här behandlas patienter med t ex magsår, Ulcerös kolit, Crohns sjukdom, irriterad tarm, IBS (Irritable bowel syndrome), halsbränna samt diertikelbesvär. Mottagningen är modernt utrustad och vi utför endoskopiska undersökningar som koloskopi och gastroskopi. Vi har även möjlighet att genomföra endoskopiska undersökningar i lättnarkos. Om kirurgisk behandling är nödvändig samarbetar vi med kirurgkliniken på Ersta sjukhus. Våra sjuksköterskor har alla mångårig erfarenhet av gastroenterologi och kan hjälpa till med rådgivning. Som patient hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande och omhändertagande. Vi erbjuder också kognitiv beteendeterapi som behandling.

Vi använder Tele-Q och tidsbokning kan ske från kl. 8 tills kön är fylld. Det går bra att lämna meddelande på vår telefonsvarare dygnet runt som nås på samma nummer. Du kan också kontakta oss via vår hemsida.

Information till patienter

Följande specialistläkare finns: koloskopi.

Vårdavtal finns.

Ålder

Vi tar emot patienter som är 16 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Olivercronas väg 1, Stockholm
Län, kommun:
Uppsala län, Uppsala
Postadress:
Box 6424, Stockholm, Olivercronas väg 1, 113 61 Stockholm
Webbplats:
https://www.aleris.se/Har-finns-vi/Stockholm/Sjukvard/Aleris-specialistvard-sabbatsberg/Aleris-Specialistvard-Sabbatsberg/
Öppettider:
  • Mån-Tor08:00 – 17:00
  • Fre08:00 – 16:00
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!