Aqua Dental Express

Adress: Vasagatan 12, 111 20 Stockholm

Aqua Dental Express är tandvårdskedjans största mottagning. Här kan du träffa akuttandläkare, allmäntandläkare och specialisttandläkare inom tandreglering och käkkirurgi. Våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister har lång erfarenhet av att behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla.  

På expresskliniken finns nästan alltid tillgängliga tider samma dag som du söker. Dessutom har vi ett unikt bokningssystem som innebär att din behandling inte har någon sluttid. Du kan alltså vara kvar i behandlingsstolen så länge du vill och så länge din tandläkare bedömer att behandlingen är direkt genomförbar.  

Aqua Dental bedriver nio kliniker i Stockholm och två i Göteborg. Här arbetar specialisttandläkare inom nästan varje odontologiskt område. Hos oss står patienten i fokus och klinikerna är designade för att patienten ska känna sig trygg. Vi bedriver vår tandvård med passion, kvalitet och tillgänglighet. Vi har bland annat plockat bort helgtaxan, vilket innebär att ditt besök kostar lika mycket en tisdag som en lördag. Det är vad vi kallar tandvård på dina villkor.

Tidbokning: https://www.aquadental.se/boka

Hitta hit: Vasagatan 12, Stockholm
Öppettider:
  • Mån-Tor 07:30 – 20:00
  • Fre 07:30 – 17:00
  • Lör-Sön 08:00 – 16:00
Tjänster: Se ovan.

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma