Arbetsterapi Specialistvård Gävle

Adress: Lasarettsvägen 1, 801 88 Gävle

Arbetsterapi specialistvård erbjuder arbetsterapi till dig som är inneliggande vid Gävle sjukhus eller tillhör någon av specialistmottagningarna. Du som patient ska få arbetsterapeutisk behandling av högsta kvalitet. Hos oss är ett gott bemötande en självklarhet och du som patient eller anhörig ska alltid känna dig välkommen.

Arbetsterapi specialistvård Gävle är organiserad under verksamhetsområde specialmedicin.

Information till patienter

Du som patient eller anhörig kan söka direkt till specialistvården genom en så kallad egen vårdbegäran. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt av vårdmottagningen som om den vore en remiss från läkare: Men det är viktigt att komma ihåg att en egen vårdbegäran inte betyder att du verkligen har rätt att få specialistvård. Som vårdsökande kan du då istället bli hänvisad till din hälsocentral eller till egenvård. Egen vårdbegäran kan inte göras till alla verksamheter.

För att arbetsterapi specialistvård Gävle ska ta emot dig som patient ska du ha en patientansvarig läkare på någon av de specialistmottagningar som har uppdrag emot och ha en åkomma som kräver arbetsterapeutisk specialistvård.

Är du osäker kan du alltid rådfråga arbetsterapeuten eller göra egen vårdbegäran.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Lasarettsvägen 1, 801 88 Gävle
Län, kommun:
Gävleborgs län, Gävle
Postadress:
Gävle sjukhus, Arbetsterapi Specialistvård, Lasarettsvägen 1 -104-, 801 87 Gävle
Öppettider:
  • Mån-Fre07:30 – 16:00

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!