City Tandvård Tandläkare Bodil Hagnell, Uppsala

Adress: St Olofsgatan 11, Uppsala

Välkommen till City Tandvård! Vi är en liten klinik med ett professionellt arbetssätt och ett personligt omhändertagande.

Tillsammans erbjuder vi tandvård av högsta kvalitet för både barn och vuxna. Barn och ungdom upp till 19 års ålder har avgiftsfri tandvård.

Vi utför all slags tandvård. Det innebär såväl förebyggande behandlingar som till exempel borttagande av tandsten, puts och karieskontroll som lagningar, porslinskronor och implantatbehandlingar. Kliniken är helt datoriserad och vi använder digital röntgen, vilket är mer miljövänligt och ger mindre strålning. På kliniken pratar vi svenska, engelska och arabiska.

Vi kallar dig till undersökning enligt överenskommelse med intervaller baserat på ditt tandvårdsbehov. Innan vi påbörjar behandlingen diskuterar vi olika behandlingsalternativ. Du får alltid en skriftlig kostnadsberäkning vid större behandlingar.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
St Olofsgatan 11, Uppsala
Län, kommun:
Uppsala län, Uppsala
Webbplats:
http://www.citytandvard.se
Öppettider:
  • Mån-Tis08:00 – 18:00
  • Ons08:00 – 16:30
  • Tor08:00 – 18:00
  • Fre08:00 – 15:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form