Dagvård

Adress: Sjukhusgatan 8, Wemerentrén, vån 2, Örnsköldsvik

På Dagvården behandlas du som har en kirurgisk- medicinsk- eller gynekologisk sjukdom. Det kan innebära behandling med cellgifter, antikroppar, immunglobuliner och andra former av läkemedel. Vi ger även blodtransfusioner om behov finns. Din behandling ges alltid under dagtid.

Hos oss eftersträvar vi ett teamarbete där du som patient har möjlighet att träffa läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare (fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator). Du når oss på telefonnummer 0660-89935 på anvisade telefontider. På Hematologmottagningen träffar du våra läkare och kontaktsjuksköterskor för utredning, diagnos och uppföljning/behandling av olika blodsjukdomar. Närstående är välkomna att följa med vid besöken. Du når oss via Tele-Q på telefonnummer 0660-89132.

Vid längre behandlingar på dagvården uppmanas du ta med egen förtäring. Det finns pentry med porslin, bestick, kylskåp, mikrovågsugn samt kaffeautomat med dryck till självkostnadspris. Mobiltelefon är tillåten men på ljudlöst läge. Tänk på att starka dofter, parfym och liknande kan orsaka allergibesvär hos andra.

Information till patienter

Anmäl dig alltid i patientkassan i Wemerentrén (om den är stängd säg till på Dagvården/Hematologmottagningen att du anlänt). Betala med betalkort eller via faktura.

Kom gärna 15 minuter före utsatt tid. Kontakta oss gärna via våra e-tjänster.

Information till besökare

Besöksregler

Ni som närstående måste vara friska på grund av risk för spridning av virus/infektioner. Värna om våra patienter.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Sjukhusgatan 8, Wemerentrén, vån 2, Örnsköldsvik
Län, kommun:
Västernorrlands län, Örnsköldsvik
Postadress:
Örnsköldsviks Sjukhus, Sjukhusgatan 8, Wemerentrén, vån 2, 891 89 Örnsköldsvik
Öppettider:
  • Mån-Tor08:00 – 17:00
  • Fre08:00 – 15:00

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form