Diagnostiskt Centrum, Karlshamn

Adress: Blekingesjukhuset Entrévägen byggnad 1

Diagnostiskt centrum utreder patienter där det finns misstanke om cancer eller annan allvarlig sjukdom, men utan symtom från någon särskild del av kroppen.

Patienterna tas emot efter remiss från läkare på vårdcentral eller mottagning på Blekingesjukhuset där en grundläggande utredning inte har visat på någon säker diagnos. För att få en remiss till diagnostiskt centrum behöver du vara 18 år eller äldre. Målet är att vid diagnostiskt centrum ställa diagnos på kortast möjliga tid och därefter hjälpa patienterna vidare till rätt vård.

Information till patienter

När remissen kommit till diagnostiskt centrum tar sjuksköterska och läkare direkt hand om den och börjar planera för undersökningar, bland annat röntgen och blodprovstagning. Sjuksköterska/koordinator kontaktar dig och berättar om planeringen och lämnar besked om tider till olika undersökningar. Dessutom får du information om besök hos läkare och sjuksköterska vid diagnostiskt centrum. Att tänka på – vi ringer oftast från skyddat nummer. Om du har frågor är du välkommen att ta kontakt med oss!

Remisskrav

Vi tar emot patienter via remiss.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Blekingesjukhuset Entrévägen byggnad 1
Län, kommun:
Blekinge län, Karlshamn
Postadress:
Diagnostiskt Centrum Karlshamn, Blekingesjukhuset, 374 80 Karlshamn
Öppettider:
  • Mån08:00 – 16:00
  • Ons08:00 – 16:00

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!