Distriktstandvården Fridhemsplan

Adress: Sankt Eriksgatan 24, STOCKHOLM

Din tandläkare i Stockholm
I behov av akut tandvård?
På alla våra kliniker prioriteras akuta fall.
Ring oss på 08- 412 007 55 

Välkommen till Distriktstandvården på Fridhemsplan. Här erbjuder vi dig allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Här utför vi allt från grundundersökningar till rotfyllning. Vi utför även tandreglering med hjälp av Invisalign-metoden. På denna klinik har vi kvällsöppet. 

Vi kan även erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Här finns även möjlighet till de som lider med extrem tandvårdsrädsla eller med specifika sjukdomstillstånd att bli behandlade under narkos. 

Distriktstandvården på Fridhemsplan tillhör en av Sveriges ledande tandvårdskedjor 23 kliniker i Stockholms län samt en mobil tandvårdsenhet som utför behandlingar i hemmet. Här utlovar vi ett stort engagemang och gott bemötande. Vi kan erbjuda Sveriges bästa garantier på tandvård och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan.

Hos oss på Distriktstandvården ser vi alltid till patientens behov. Därför kan du som är tandvårdsrädd eller lider av tandläkarskräck uppge detta när du bokar en tid, så ser vi till att ditt besök blir så behagligt som möjligt.

Du kan enkelt dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader.

Boka enkelt en tid online eller på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning.

Hitta hit:
Besöksadress:
Sankt Eriksgatan 24, STOCKHOLM
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Sankt Eriksgatan 24, 112 39 STOCKHOLM
Webbplats:
http://www.distriktstandvarden.se/
Öppettider:
  • Mån-Tis07:00 – 19:00
  • Ons-Fre08:00 – 17:00
Tjänster: Uppgift saknas

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!