Distriktstandvården Gärdet

Adress: Artillerigatan 95, STOCKHOLM

Din tandläkare i Stockholm
I behov av akut tandvård?
På alla våra kliniker prioriteras akuta fall.
Ring oss på 08- 412 007 50

Välkommen till Distriktstandvården på Gärdet. Här erbjuder vi dig allmäntandvård, akuttandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård. Här utför vi allt från tandstensbortagning till att bygga på gluggar. Distriktstandvårdens specialistklinik ligger precis bredvid vår allmäntandvårdsklinik på Gärdet, vilket innebär att du har tillgång till komplett tandvård under samma tak. Vi har även kvällsöppet. 

Distriktstandvården på Gärdet tillhör en av Sveriges ledande tandvårdskedjor med 23 kliniker i Stockholms län samt en mobil tandvårdsenhet som utför behandlingar i hemmet. Här utlovar vi ett stort engagemang och gott bemötande. Vi kan erbjuda Sveriges bästa garantier på tandvård och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan. 

Hos oss på Distriktstandvården ser vi alltid till patientens behov. Därför kan du som är tandvårdsrädd eller lider av tandläkarskräck uppge detta när du bokar en tid, så ser vi till att ditt besök blir så behagligt som möjligt.

Du kan enkelt dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader.

Boka enkelt en tid online eller på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning.

Hitta hit:
Besöksadress:
Artillerigatan 95, STOCKHOLM
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Öppettider:
  • Mån-Tis08:00 – 17:00
  • Ons08:00 – 19:00
  • Tor-Fre08:00 – 17:00
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.