Distriktstandvården Handen

Adress: Rudsjöterassen 1, HANDEN

Din tandläkare i Stockholm
I behov av akut tandvård?
På alla våra kliniker prioriteras akuta fall.
Ring oss på 08- 777 27 80 

Välkommen till Distriktstandvården i Handen. Här erbjuder vi allt från allmän tandvård till akut- och estetisk tandvård. Både barn och vuxna är välkomna till oss. Vi utför allt från grundundersökningar till rotfyllning och tandutdragning. På vår klinik i Handen erbjuder vi även personer med oro och rädsla under tandvårdsbesöket behandling med lustgas. Vi har även kvällsöppet. 

Distriktstandvården i Handen tillhör en av Sveriges ledande tandvårdskedjor med 23 kliniker i Stockholms län samt en mobil tandvårdsenhet som utför behandlingar i hemmet. Här utlovar vi ett stort engagemang och gott bemötande. Vi kan erbjuda Sveriges bästa garantier på tandvård och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan. 

Hos oss på Distriktstandvården ser vi alltid till patientens behov. Därför kan du som är tandvårdsrädd eller lider av tandläkarskräck uppge detta när du bokar en tid, så ser vi till att ditt besök blir så behagligt som möjligt.

Du kan enkelt dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader.

Boka enkelt en tid online eller på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning.

Hitta hit:
Besöksadress:
Rudsjöterassen 1, HANDEN
Län, kommun:
Stockholms län, Haninge
Webbplats:
http://www.distriktstandvarden.se
Öppettider:
  • Mån07:30 – 18:00
  • Tis07:30 – 17:00
  • Ons07:30 – 18:00
  • Tor-Sön07:30 – 17:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma