Distriktstandvården Holländargatan

Adress: Holländargatan 21, STOCKHOLM

Din tandläkare i Stockholm
I behov av akut tandvård?
På alla våra kliniker prioriteras akuta fall.
Ring oss på 08- 10 41 42 

Välkommen till Distriktstandvården på Holländargatan. Centralt belägen mitt i Stockholm City erbjuder våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård för hela familjen. Vi utför allt från lagning av skadade tänder till implantat och grundundersökningar. På Holländargatan har vi även nischkompetens inom bettfysiologi och välkomnar patienter med remiss från ordinarie tandläkare. Vi har även kvällsöppet. 

Distriktstandvården på Holländargatan tillhör en av Sveriges ledande tandvårdskedjor med 23 kliniker i Stockholms län samt en mobil tandvårdsenhet som utför behandlingar i hemmet. Här utlovar vi ett stort engagemang och gott bemötande. Vi kan erbjuda Sveriges bästa garantier på tandvård och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan.

Hos oss på Distriktstandvården ser vi alltid till patientens behov. Därför kan du som är tandvårdsrädd eller lider av tandläkarskräck uppge detta när du bokar en tid, så ser vi till att ditt besök blir så behagligt som möjligt.

Du kan enkelt dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader.

Boka enkelt en tid online eller på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning.

Hitta hit:
Besöksadress:
Holländargatan 21, STOCKHOLM
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Webbplats:
http://www.distriktstandvarden.se
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 17:00
Tjänster: Uppgift saknas

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!