Distriktstandvården Solna

Adress: Solna Torg 4, SOLNA

Din tandläkare i Stockholm
I behov av akut tandvård?
På alla våra kliniker prioriteras akuta fall.
Ring oss på 08-35 60 00 

Välkommen till Distriktstandvården i Solna. Hos vår klinik i Solna Centrum erbjuder våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård för både vuxna och barn. Här utför vi allt från lagning av skadade tänder till tandblekning och grundundersökningar. Vi har även kvällsöppet. 

Distriktstandvården i Solna tillhör en av Sveriges ledande tandvårdskedjor med 23 kliniker i Stockholms län samt en mobil tandvårdsenhet som utför behandlingar i hemmet. Här utlovar vi ett stort engagemang och gott bemötande. Vi kan erbjuda Sveriges bästa garantier på tandvård och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan. 

Hos oss på Distriktstandvården ser vi alltid till patientens behov. Därför kan du som är tandvårdsrädd eller lider av tandläkarskräck uppge detta när du bokar en tid, så ser vi till att ditt besök blir så behagligt som möjligt.

Du kan enkelt dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader.

Boka enkelt en tid online eller på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning. 

Hitta hit:
Besöksadress:
Solna Torg 4, SOLNA
Län, kommun:
Stockholms län, Solna
Postadress:
Solna Torg 4, 171 45 SOLNA
Webbplats:
http://www.distriktstandvarden.se
Öppettider:
  • Mån-Fre07:30 – 20:00
  • Lör-Sön10:00 – 15:00
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.