Distriktstandvården Specialistkliniken

Adress: Artillerigatan 93, STOCKHOLM

Din tandläkare i Stockholm
I behov av akut tandvård?
På alla våra kliniker prioriteras akuta fall.
Ring oss på 08- 597 60 250 

Välkommen till Distriktstandvårdens specialistklinik på Artillerigatan. Hos oss erbjuder vi dig med särskilda vårdbehov specialisttandvård. Några av våra specialistkompetenser är endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodontit och protetik. Vi har även en tandläkare på plats som kan erbjuda dig allmäntandvård, så du är välkommen oavsett vårdbehov. Alla tandläkare på våra olika kliniker kan remittera sina patienter till oss. 

Distriktstandvårdens specialistklinik tillhör en av Sveriges ledande tandvårdskedjor med över 200 000 patientbesök om året. Vi har 23 kliniker i Stockholms län samt en mobil tandvårdsenhet som utför behandlingar i hemmet. Här utlovar vi ett stort engagemang och gott bemötande. Vi kan erbjuda Sveriges bästa garantier på tandvård och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan.

Hos oss på Distriktstandvården ser vi alltid till patientens behov. Därför kan du som är tandvårdsrädd eller lider av tandläkarskräck uppge detta när du bokar en tid, så ser vi till att ditt besök blir så behagligt som möjligt.

Du kan enkelt dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader. 
Boka enkelt en tid online eller på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning.

Hitta hit:
Besöksadress:
Artillerigatan 93, STOCKHOLM
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Webbplats:
http://www.distriktstandvarden.se/
Öppettider:
  • Mån-Tis08:00 – 17:00
  • Ons08:00 – 19:00
  • Tor-Fre08:00 – 17:00
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.