Distriktstandvården Sundbyberg

Adress: Tulegatan 8, Sundbyberg

Din tandläkare i Stockholm
I behov av akut tandvård?
På alla våra kliniker prioriteras akuta fall.
Ring oss på 08- 597 60 380 

Välkommen till Distriktstandvården i Sundbyberg. Vår klinik ligger på Tuletorget i nära anslutning till tunnelbana, pendeltåg och buss. Hos oss erbjuder vi allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård för hela familjen. Vi utför allt från grundundersökningar till att bygga på gluggar. Vi har även kvällsöppet. 

Distriktstandvården i Sundbyberg tillhör en av Sveriges ledande tandvårdskedjor med 23 kliniker i Stockholms län samt en mobil tandvårdsenhet som utför behandlingar i hemmet. Här utlovar vi ett stort engagemang och gott bemötande. Vi kan erbjuda Sveriges bästa garantier på tandvård och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan. 

Hos oss på Distriktstandvården ser vi alltid till patientens behov. Därför kan du som är tandvårdsrädd eller lider av tandläkarskräck uppge detta när du bokar en tid, så ser vi till att ditt besök blir så behagligt som möjligt.

Du kan enkelt dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader. 
Boka enkelt en tid online eller på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning.

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Hitta hit:
Besöksadress:
Tulegatan 8, Sundbyberg
Län, kommun:
Stockholms län, Sundbyberg
Postadress:
172 78 SUNDBYBERG
Webbplats:
http://www.distriktstandvarden.se
Öppettider:
  • Mån07:00 – 19:00
  • Tis-Tor07:30 – 19:00
  • Fre07:30 – 17:00
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.