ELENA Fysioteam

Adress: Lövlundsvägen 5, NYNÄSHAMN

ELENA fysioteam består av 3 sjukgymnaster: Anna-Lena Byhlin, Ewa Lystadoch Eleonor Bott. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom sjukgymnastik/fysioterapimed steg 3 inom OMT och specialistkompetens inom Idrottsmedicin. 
Vi arbetar även mycket medakupunktur.  

Sjukgymnasten/fysioterapeuten har ett självständigt ansvar förbedömning, val av åtgärder, genomförande av behandling och utvärdering och vianvänder oss av behandlingsmetoder baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Vi erbjuder undersökning och behandling som syftar till att bota, lindra och förebygga sjukdomar och skador i leder, muskler, skelett och nerver. 

Vi går kontinuerligt på konferenser och vidareutbildningar inom vårtkompetensområde för att hålla oss uppdaterade i nya forskningsresultat och behandlingsmetoder.  

Ett personligt och trevligt bemötande är en självklarhet för oss.  

Vi tar emot alla typer av skador och besvär från leder, muskler, skelettoch nerver. Exempel på vanliga skador kan vara traumatiska knäskador såsomkorsband eller menisk, hälsenebesvär, axelskador av traumatisk elleröverbelastande karaktär, ryggskott, nackspärr etc. 

Vid jobbar även med rehabilitering efterolika operationer.

Vi har en träningssal som är 140 m² stor där vi lägger upp program anpassat till varje patients förutsättning och målsättning.
Välkommen

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Specialiserad fysioterapi
Hitta hit:
Besöksadress:
Lövlundsvägen 5, NYNÄSHAMN
Län, kommun:
Stockholms län, Nynäshamn
Postadress:
Lövlundsvägen 5, 149 30 NYNÄSHAMN
Webbplats:
http://www.elenafysioteam.se
Öppettider:
  • Mån-Tis08:00 – 19:00
  • Tor08:00 – 19:00
  • Fre08:00 – 15:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma