EMES Psykoterapi HB

Adress: Prickshuset Hantverksgatan 4 Tierp

Jag är leg psykoterapeut, beteendevetare med psykodynamisk inriktning även utbildning i KBT för leg psykoterapeuter. Handledare-/lärare med psykodynamisk inriktning. Jag har lång erfarenhet av psykoterapi med vuxna, unga vuxna och ungdomar. Bred erfarenhet av de flesta vanligt förekommande psykiska/psykiatriska bekymren.

Till min mottagning är du välkommen att söka för att få hjälp med ångest, depression, nedstämdhet, stress, kris- och trauma, psykosomatiska symtom, ätstörning, utmattningssyndrom och andra psykologiska bekymmer som hindrar dig på olika sätt i livet. Vana att även arbeta med tolk.

Jag har arbetat med behandling av vuxna, unga vuxna och ungdomar med psykisk/psykiatriska bekymmer i drygt 20 år och har lång erfarenhet som psykoterapeut/behandlare från egen mottagning och annan behandlingsverksamhet.

Under de senaste 12 åren har jag på privat mottagning och mottagning inom företagshälsovård varit verksam med psykoterapi både korttids- och långtidsterapier, -traumaterapier, krishantering, handledning och utbildning inom stress, rehabiliteringskurser mm.

Som psykoterapeut utgår jag från en psykodynamisk grundsyn med inriktning mot förståelse och ökad kunskap om sig själv, sina svårigheter och symtom. Att människans handlingar inte bara har en orsak utan också mening. Det ger dig en möjlighet att möta livets svårigheter på ett nytt sätt, gå från låsning till lösning, samtidigt som symtom förändras / klingar av.

Jag tar emot vuxna, unga vuxna i individualterapi. Korttids eller längre psykoterapi utifrån behov t ex ångest, depression, nedstämdhet, försämrad självkänsla, stress, utmattningssymtom, kris- och trauma, psykosomatiska symtom, ätstörning, relationsproblem eller andra psykologiska bekymmer som hindrar dig på olika sätt i livet.

Information till patienter

Aktuell terapeut: Eva Marie Eneroth-Säll. Vårdavtal finns.

Jag tar för närvarande inte emot några nya patienter.

Jag har min mottagning i Tierp, men finns även med mottagning i Stockholm på Östermalm.

Remisskrav

Remiss från psykiatrin krävs. Se även gärna LULs hemsida.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Prickshuset Hantverksgatan 4 Tierp
Län, kommun:
Uppsala län, Tierp
Postadress:
Vattenmåravägen 11, 186 94 Vallentuna
Öppettider:
  • Ons-Tor09:00 – 17:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form