Eskilstuna Tandläkarteam, Eskilstuna

Adress: Fristadstorget 4, Eskilstuna

Välkommen till Eskilstuna Tandläkarteam!

Dina Tänder Vår Stolthet!

Leg. Tandläkare Ann-Louise Malmgren,

Leg. Tandhygienist Yvonne Sundblad Grönvik, Tandsköterska Jessica Mathisen, Receptionist/tandsköterksa Jennifer Lindberg.

Vår målsättning är att ge dig högkvalitativ tandvård, god service och att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi arbetar mycket med förebyggande tandvård och har ett tätt samarbete med tandläkare Hadar Hallström som är specialist i parodontologi och hjälper oss med avancerade implantat och tandlossningsbehandlingar. Vi samarbetar med lokala tandtekniker, vilket ger oss hög kvalitet och snabb leverans.

Självklart är hela familjen välkommen till oss. Vi talar förutom svenska även engelska, finska och tyska på mottagningen.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Då kan vi erbjuda Tandvårdskonto. Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Fristadstorget 4, Eskilstuna
Län, kommun:
Södermanlands län, Eskilstuna
Webbplats:
http://www.ptj.se/eskilstuna-tandlakarteam
Öppettider:
  • Mån08:00 – 16:30
  • Tis07:40 – 17:00
  • Ons-Tor07:40 – 15:15
  • Fre07:40 – 15:00 jämn vecka
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.