Folktandvården Karlskrona

Adress: Norra Smedjegatan 22

Vi erbjuder modern tandvård för alla åldersgrupper. Detta omfattar bland annat rådgivning och förebyggande vård, fyllningar, kronor, broar och proteser. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterska och tandhygienist tillsammans i team med tät kontakt med specialisttandläkare.

På folktandvården i Karlskrona kan vi dessutom erbjuda implantatbehandling, laserbehandling, kirurgi, estetisk behandling som tandblekning på en timme, lustgasbehandling, rökavvänjning, tandsmycken och tandreglering för vuxna. Kliniken har 12 moderna behandlingsrum och har egen sterilcentral. Kliniken är belägen centralt i Karlskrona och det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till kliniken både i parkeringshus och på det närbelägna Stortorget. Vår filosofi är att alltid utvecklas, för patientens bästa!

Vi önskar dig varmt välkommen.

E-post: tandvarden.karlskrona@regionblekinge.se

Information till patienter

Kontakta din tandvårdsmottagning när du har frågor om ditt frisktandvårdsavtal eller din faktura för tandläkarbesök. Har du frågor om din faktura för frisktandvård kan du kontakta Region Blekinge på telefonnummer 0457-73 15 14.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Norra Smedjegatan 22
Län, kommun:
Blekinge län, Karlskrona
Postadress:
Folktandvården, Norra Smedjegatan 22, 371 32 Karlskrona
Öppettider:
  • Mån-Tis07:00 – 17:00 stängt 12-12.45
  • Ons-Fre07:00 – 16:00 stängt 12-12.45
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.