Folktandvården Ronneby

Adress: Hälsovägen 2

Vi erbjuder tandvård för alla åldersgrupper. Detta omfattar bland annat rådgivning, förebyggande vård, fyllningar och protetiska behandlingar. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterska och tandhygienist tillsammans i team. Vi har även ett nära samarbete med våra specialisttandläkare. På folktandvården i Ronneby kan vi dessutom erbjuda implantatbehandling, lustgasbehandling, snarkskena, tandskydd (till exempel för idrott) och tandblekning. Allt detta i en handikappanpassad miljö. Hos oss får du ett personligt bemötande, bra service och tandvård av god kvalité. En god tandhälsa är grunden för vårt arbete. Vi på folktandvården Ronneby ser fram emot ditt besök!

Vår klinik finns på Ronneby Hälsocenter. Förutom tandvård ryms även vårdcentral och apotek där. I anslutning till kliniken finns avgiftsfria parkeringsplatser. P-skiva krävs och finns att köpa i vår reception.

E-post: tandvarden.ronneby@regionblekinge.se

Information till patienter

Kontakta din tandvårdsmottagning när du har frågor om ditt frisktandvårdsavtal eller din faktura för tandläkarbesök. Har du frågor om din faktura för frisktandvård kan du kontakta Region Blekinge på telefonnummer 0457-73 15 14.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Hälsovägen 2
Län, kommun:
Blekinge län, Ronneby
Postadress:
Folktandvården, Hälsovägen 2, 372 32 Ronneby
Öppettider:
  • Mån-Tor07:00 – 15:45 stängt 12-12.30
  • Fre07:00 – 12:30
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.