Folktandvården Storå mobilklinik, Storå

Adress: Kopparbergsvägen 17, Storå

Den mobila tandvårdskliniken är fullt utrustad med två behandlingsrum och väntrum. Här får du samma tandvård och behandlingar som på en vanlig folktandvårdsklinik.

Vi tar emot patienter i alla åldrar och kan erbjuda allt från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandbehandling. På vår klinik samarbetar tandsköterskor, tandhygienister och tandläkare för att du ska få ett så bra omhändertagande som möjligt, vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialisttandvård.

Genom våra e-tjänster kan du kontakta oss och nå vår webbtidbok. I webbtidboken kan du se din bokade tid och även omboka eller avboka den.

Akuta besvär

Får du akuta besvär under vardagar när vi inte finns på plats, ta kontakt med Folktandvården i Lindesberg på telefon 0581-858 50.

Lördagar, söndagar och helgdagar hänvisar vi dig till Folktandvårdens jourklinik i Örebro, telefon 019-602 38 00.

Välkommen till oss!

Information till patienter

Om du inte kommer till den bokade tiden får du betala. För barn och ungdomar med fri tandvård kostar det 300 kr och för vuxna 500 kr.

Om du avbokar när det är mindre än 24 timmar kvar till besöket kostar det 200 kr för barn och ungdomar med fri tandvård och 350 kr för vuxna.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Kopparbergsvägen 17, Storå
Län, kommun:
Örebro län, Lindesberg
Postadress:
Folktandvården, Box 1613, 701 16 Örebro
Webbplats:
http://www.regionorebrolan.se/ftv/stora
Öppettider:
  • Mån-Tor07:00 – 18:00
  • Fre07:00 – 14:45

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.