Hjärtsviktsteamet Vårdcentralen Mäster Olof Strängnäs, Strängnäs

Adress: Storgatan 13

På vårdcentralen Mäster Olof har vi en distriktssköterskebaserad hjärtsviktsmottagning där du med diagnostiserad hjärtsvikt har möjlighet att regelbundet få dina kontroller genomförda. Här arbetar Jonas Andersson, distriktssköterska med utbildning i hjärtsviktsvård. På hjärtsviktsmottagningen får du hjälp med justering av medicindoser, egenvårdsråd samt kontroller av puls, blodtryck, EKG etc. Som ny patient ägnas mycket tid åt info om hjärtsvikt och vad du som patient kan göra för att må så bra som möjligt. Alla besök på hjärtsviktsmottagningen är tidsbokade, telefon 0152-262 00. Om du vill får du gärna ta med dig en anhörig till besöken på hjärtsviktsmottagningen. Jag samarbetar med sjukgymnasterna och läkare. Vid behov har jag möjlighet att konsultera dietist, astma/KOL sköterska, tobaksavvänjare samt arbetsterapeut.

På Hjärtsviktsmottagningen får du hjälp med justering av medicindoser, egenvårdsråd samt kontroller av puls, blodtryck, EKG etc.

Som ny patient på Hjärtsviktsmottagningen ägnas mycket tid åt information om hjärtsvikt och vad du som patient kan göra för att må så bra som möjligt. I början av din tid på Hjärtsviktsmottagningen kommer du att ha ganska täta besök.

Alla besök på Hjärtsviktsmottagningen är tidsbokade, telefon 0152-262 00.

Om du vill får du gärna ta med dig en anhörig till besöken.

Hjärtsviktssköterskan samarbetar med sjukgymnaster och läkare. Vid behov möjlighet att konsultera dietist, astma/KOL sköterska, tobaksavvänjare samt arbetsterapeut.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Storgatan 13
Län, kommun:
Södermanlands län, Strängnäs
Postadress:
Hjärtsviktsteamet Vårdcentrale, 645 30 Strängnäs
Öppettider:
  • Mån07:45 – 19:00 Kvällsmottagning
  • Tis-Fre07:45 – 17:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma