Högskolan Kristianstad Tandhygienistprogrammet, Kristianstad

Adress: Högskolan Kristianstad, Hus 18 Elmetorpsvägen 15 vån 2

Reducerat pris gäller för undersökning/behandling hos studenter på Tandhygienistprogrammet. Mottagning Specialistklinik parodontologi efter remiss professor Stefan Renvert, Specialisttandläkare Viveca Wallin Bengtsson, specialisttaxa.

Fredagar stängt. Alternativt 07:30-17:00 de fredagar vi har patientmottagning. Vi har inte alltid möjlighet att svara i telefon, men lämna meddelande på telefonsvararen så kontaktar vi så fort vi har möjlighet.

OBS! nytt telefonnummer 044-2503990

Information till patienter

Välkommen att boka tid hos våra tandhygieniststudenter!

Vi erbjuder undersökning och behandling till reducerat pris på vår utbildningsklinik. Är du student på HKR får du en extra rabatt utöver det redan reducerade priset. Du är välkommen till oss från det år du fyller 24. Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Varje besök tar en timme och det tar oftast 3-4 besök innan du är färdigbehandlad. Bokningsbara tider är kl 8:30, 10:30, 13:00 och 14:40. Uteblivet besök eller sent återbud debiteras enligt gällande taxa. Betalning sker med kort eller mot faktura.

Vi undersöker om det finns hål i tänderna, tandköttsinflammation, tandlossning eller andra tecken på problem i munnen. Röntgenbilder tas vid behov. Du får råd och instruktion om munhygien.

Behandling kan innebära borttagning av tandsten, rengöring i tandköttsfickor, fluorbehandling och polering av tandytorna, tobaksavvänjning.

Studenterna handleds av legitimerad tandhygienist och det finns möjlighet att konsultera tandläkare vid behov.

Remisskrav

Vi har även en Specialistklinik för Parodontologi. Professor Stefan Renvert och Specialisttandläkare Viveca Wallin Bengtsson. Specialisttaxa gäller. Remiss krävs.

Driftsform

Driftsform: Statlig

Hitta hit:
Besöksadress:
Högskolan Kristianstad, Hus 18 Elmetorpsvägen 15 vån 2
Län, kommun:
Skåne län, Kristianstad
Postadress:
Högskolan Kristianstad, Hus 18 Elmetorpsvägen 15 vån 2, 291 88 KRISTIANSTAD
Webbplats:
http://www.hkr.se/tand-mottagning
Öppettider:
  • Mån-Tor07:30 – 17:00 Lunch 12-13
  • Fre07:30 – 17:00 Alt öppettid
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.