Hudläkargruppen Mörby

Adress: Mörby Centrum, Plan 6, innanför Mörby Vårdcentral, DANDERYD

Nybesök till specialistläkare inom vårdval Hud kräver fr o m januari 2017 att du har remiss. Det betyder att patienter först ska gå till sin husläkare för en första medicinsk bedömning och eventuell behandling av besvär. Husläkaren remitterar sedan vid behov vidare det som ska bedömas och behandlas av en specialist inom hudsjukvård. För återbesök hos hudläkare behövs inte remiss.

På Hudläkargruppen Mörby tar vi emot dermatoser (eksem, psoriasis, acne, rosacea etc) och tumörer (aktiniska keratoser, basaliom, misstänkta melanom, genomgångar av födelsemärken etc). Vi är en komplett hudläkarmottagning med operationssal, PDT-utrustning (fotodynamisk terapi) för bästa kosmetiska resultat vid behandling av vissa ytliga hudtumörer samt UVB-box för ljusbehandling av bl a eksemsjukdomar och psoriasis på drop-in-basis.
Hudläkargruppen Mörby ligger (som den gjort sedan 1988) på plan 5 i Mörby Centrum innanför Mörby Vårdcentral. Det är lätt att resa hit både med bil, med buss och med tunnelbana. P-hus med gratis parkering 2 timmar finns i centrum.
För kontaktuppgifter till mottagningens läkare se fliken Personal här invid eller vår hemsida www.hudmorby.com 

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Specialiserad hudsjukvård

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Hitta hit:
Besöksadress:
Mörby Centrum, Plan 6, innanför Mörby Vårdcentral, DANDERYD
Län, kommun:
Stockholms län, Danderyd
Postadress:
Golfvägen 2-8, 182 31 DANDERYD
Webbplats:
http://www.hudmorby.com
Öppettider:
  • Mån-Fre08:30 – 15:30

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma