Hudmottagningen Sunderby sjukhus

Adress: Sunderby sjukhus, Sjukhusvägen 10, 971 80 Luleå

Sektionen är en länsunik enhet som har ansvar för den specialiserade hud- och könssjukvården för hela Norrbotten. Hälsocentralerna står för merparten av inkommande remisser. Övriga uppdragsgivarna är andra specialister inom sluten vård, företagshälsovård samt privata hudspecialister. Vi bedömer och behandlar patienter i alla åldrar.

Sektionen erbjuder rådgivning till hela länets vårdgivare via telefon vardagar kl. 8.00-16.30 då en hudspecialist har dagjoursuppdrag. Även sjuksköterskerådgivningen både för vårdpersonal och patienter är väl fungerande. Planerade konsultationer av patienter som befinner sig på en del vårdcentraler sker via e-tjänster.

Slutenvård bedrivs på avd. 35 där vi disponerar 4 platser. Sektionen har det medicinska ansvaret för ljusbehandlingsverksamhet inom NLL.

Information till patienter

Både patienter och personal uppskattar om du kommer doftfri till besöket hos oss. Om du har fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök, ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala för ett uteblivande. På vår klinik har vi ett uppringningssystem. Det innebär att du inte behöver vänta kvar i telefonkö utan du får uppge det nummer du vill bli kontaktad på så ringer vi upp dig.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Sunderby sjukhus, Sjukhusvägen 10, 971 80 Luleå
Län, kommun:
Norrbottens län, Luleå
Postadress:
Sunderby sjukhus, 971 80 Luleå
Öppettider:
  • Mån-Tor07:45 – 15:45
  • Fre07:45 – 09:00

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma