Landsbro vårdcentral

Adress: Valåkravägen 1, Landsbro

Landsbro vårdcentral är den lilla, personliga vårdcentralen och vill ge dig bästa möjliga vård vid rätt tid och av rätt personal. Vi erbjuder rutinerad personal och erfarna läkare med lokal förankring. Vi tar dina behov på allvar. Vi har bred kompetens med tillgång bland annat till distriktssköterska, diabetessköterska, astma/KOL-sköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog och kurator.

Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

I anslutning till vårdcentralen finns Apoteket, som är öppet tisdagar, onsdagar och torsdagar kl. 09:00-12:15 samt kl. 13:00-17:00.

Landsbro vårdcentral – med dig i centrum.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd – ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Valåkravägen 1, Landsbro
Län, kommun:
Jönköpings län, Vetlanda
Postadress:
Valåkravägen 1, 570 12 Landsbro
Webbplats:
http://www.rjl.se/landsbrovardcentral
Öppettider:
  • Mån-Tor07:30 – 12:00 Laboratoriet
  • Mån-Fre08:00 – 17:00 Vårdcentral
  • Fre07:30 – 09:30 Laboratoriet

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form