Motorik och träningscenter

Adress: Tideliusgatan 12, Plan 1 Huvudentrén, STOCKHOLM

För allmän rådgivning då vi har stängt vill vi hänvisa till Habilitering & Hälsas frågetjänst, telefon 08-123 350 10  http://habilitering.se/resurscenter

OM OSS
Motorik- och träningscenter är en del av Habilitering & Hälsa i Stockholms Läns Landsting. Vi ger insatser kring motorik och fysisk aktivitet till dig som har en rörelsenedsättning och tillhör habiliteringens målgrupp.  Insatser ges av två träningsteam, ett för barn och ett för vuxna. I träningsteamen arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter och instruktörer.  Till barnteamet krävs remiss från sjukgymnast inom habiliteringen. Till vuxenteamet kan du både komma på remiss från habiliteringen, annan vårdgivare eller ansöka själv. 

På Motorik & träningscenter arbetar också tre specialiserade team som kompletterande stöd till de insatser som ges på ditt lokala Habiliteringscenter. De specialiserade teamen arbetar med andning, handfunktion och motoriska ät- och sväljsvårigheter (dysfagi). Det är din ordinarie behandlare i habiliteringen som tar kontakt med det specialiserade teamet om behov finns.  

För mer information se habilitering.se

Hitta hit:
Besöksadress:
Tideliusgatan 12, Plan 1 Huvudentrén, STOCKHOLM
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Tideliusgatan 12, 118 69 STOCKHOLM
Öppettider: Uppgift saknas

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!