Närhälsan Sannegården vårdcentral, Göteborg

Adress: Vintergatan 1A, 417 58, Göteborg

På Närhälsan Sannegården erbjuder vi vård av hög kvalitet, kontinuitet, god tillgänglighet och fast vårdkontakt. Våra öppettider måndag – fredag kl 08 00 – 17 00. Vi har bokade besök och du når oss lättas via telefon. Du kan ringa till oss eller beställa telefontid med sköterska via vår hemsida. Detta är för att undvika långa väntetider på mottagningen. Observera att laboratoriet är stängt mellan 11 30 och 13 30.

Vi har specialister i allmänmedicin, ST-läkare under utbildning, distriktssköterskor,

specialistutbildade sjuksköterskor för astma-kol, diabetes, hjärta-kärl och övervikt, psykologer och medicinska sekreterare. Vi har barnavårdscentral i samma byggnad med nära samarbete med vårdcentralen, samt hösten 2018 Familjecentral i huset.

Information till patienter

När du kommer till oss på Närhälsan Sannegården vårdcentral, ta en nummerlapp direkt innanför dörren. Vi har knappval, ett för kassa, lab och bokade besök och ett val för rådgivning av sköterska. Hos oss får du alltid en medicinsk bedömning av en sjuksköterska under våra öppettider. Ibland behöver du betala för sköteskebesöket men inte om det bara gäller tidsbokning.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Vintergatan 1A, 417 58, Göteborg
Län, kommun:
Västra Götalands län, Göteborg
Postadress:
Närhälsan Sannegården, vårdcentral, Vintergatan 1A, 417 58, Göteborg
Webbplats:
https://www.narhalsan.se/sannegardenvardcentral
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 17:00

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.