Odensvi vårdcentral

Adress: Odensviplatsen 2, Västerås

Odensvi Vårdcentral är sedan 1994 en privat välfungerande distriktsläkarmottagning med verksamhet inom alla aspekter av primärvård. Vi är för närvarande fem specialister i allmänmedicin samt ST och AT läkare i perioder. Vi har distriktssköterskor med särskild kompetens inom diabetes, hypertoni, inkontinens spirometri och rökstopp. Vi har egen BVC och MVC med barnmorskor, sköterskor och psykolog med bl a föräldra- och pappagrupper. Vi har även två fysioterapeuter. Vi erbjuder bland annat sjukgymnastisk behandling, kiropraktik, akupunktur, medicinsk yoga, bassäng, artros-/diabetesskola och neurologisk beh. Vi har även gruppaktivitet med cirkel-/styrketräning, kroppskännedom samt balans-/korordinationsträning.

För akuta besvär som ej är äldre än 14 dagar är du välkommen till ”Lättakuten”. Öppettider måndag-fredag kl 13.00-15.30, ej röda dagar. Ingen tidsbokning behövs. Ex på besök: Hosta-snuva-feber, halsont, urinvägsbesvär, akut allergi, hud-, öron- och magbesvär, akut skada, akut smärta i rygg, knä, fot.

Obs! Lättakuten endast till för Odensvis listade patienter!

Information till patienter

Alla bokade ärenden anmäls i receptionen. Tag en nummerlapp och vänta på din tur.

Har du en bokad tid efter kl 16.00 var vänlig ring på klockan vid ytterdörren.

Ingen tidsbokning behövs på Lättakuten. Vi har öppet måndag-fredag 13.00-15.30, kom senast 15.15 om ev provtagning behövs. Gäller ej röda dagar.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Odensviplatsen 2, Västerås
Län, kommun:
Västmanlands län, Västerås
Postadress:
Odensviplatsen 2, 723 42 Västerås
Webbplats:
http://www.odensvi.praktikertjanst.se
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 17:00

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma