Odentandläkarna, Skellefteå

Adress: Nygatan 63A, Skellefteå

Här skapar vi större leenden!

Vi som jobbar på Odentandläkarna vill att varje besök hos oss ska vara minnesvärt och speciellt. På ett bra sätt. Vi har nämligen bestämt oss för att utveckla hela din upplevelse av hur ett tandläkarbesök kan vara.

Det gäller alltifrån våra inbjudande och tillgängliga lokaler vid Odentorget, till hur du bemöts när du kliver innanför vår dörr.

Du välkomnas av människor du känner igen och som du kan känna dig lugnt och trygg med. Vid varje besök.

Att vi är ett professionellt team är en självklarhet, kliniken är både kvalitetscertifierad och Adders-diplomerad. Dessutom gillar vi vårt jobb. Och vi vill göra allt för att du ska se fram emot ditt nästa besök hos oss. Nästan som om något du unnar dig. Det är så vi jobbar för att nå vårt mål.

Större leenden.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Nygatan 63A, Skellefteå
Län, kommun:
Västerbottens län, Skellefteå
Webbplats:
http://www.odentandlakarna.se
Öppettider:
  • Mån08:00 – 15:00
  • Tis11:00 – 18:00
  • Ons08:00 – 15:00
  • Tor10:00 – 17:00
  • Fre07:30 – 13:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form