Ögonmottagning B Lund

Adress: Klinikgatan 18 A, Lund

Till oss kommer du för att undersökas och behandlas för en ögonsjukdom eller problem med ögonen. Det kan till exempel vara synförändringar, glaukom, skelning, dubbelseende åldersförändringar i gula fläcken och förändringar i ögonbotten vid diabetes.

Du kan också komma hit om du har allvarliga ögonproblem och behöver hjälp akut.

Innan du kommer till oss ska du ta kontakt med vår rådgivande sjuksköterska på vårt vanliga nummer (val 2). Telefonen är öppen mellan klockan 08-12 på vardagar. Övrig tid ska du ringa 1177 för sjukvårdsrådgivning innan ditt besök.

Så här gör du på kvällar och helger: Vänd dig till närmaste kvälls- eller helgöppna vårdcentral. Om du råkat ut för en allvarlig ögonskada ska du vända dig till närmaste akutmottagning. Kontakta dock alltid 1177 Vårdguiden för en första bedömning. Det kan även leda till att din väntetid blir kortare.

Har du råkat ut för en allvarlig ögonskada under kvälls- eller helgtid ska du vända dig till den allmänna akutmottagningen i Malmö. Kontakta dock alltid sjukvårdsrådgivningen på 1177 för en första bedömning. Det kan även leda till att din väntetid blir kortare.

Information till patienter

Remisskrav

Ja

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Klinikgatan 18 A, Lund
Län, kommun:
Skåne län, Lund
Postadress:
Ögonmottagning B, Skånes Universitetssjukhus, Klinikgatan 18 A, Våning 1, 221 85 Lund
Webbplats:
http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/ogonmottagning-b-lund/
Öppettider:
  • Mån-Fre07:00 – 16:30

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form