Ögonmottagning Karlshamn

Adress: Blekingesjukhuset, Entrévägen, huvudentré

Ögonkliniken har en mottagning i Karlskrona och en i Karlshamn. I Karlskrona finns dessutom en syncentral och en operationsavdelning.

På mottagningen i Karlshamn finns en operationssal där vi utför mindre ögonoperationer och där injektionsbehandling i ögat ges till patienter med den behandlingsbara formen av gula fläcken. Akuta operationer under dagtid utförs på ögonklinikens operationsavdelning i Karlskrona (se Ögonklinikens operationsavdelning Karlskrona). Under övrig tid sker operationer på centraloperation i Karlskrona eller remitteras för åtgärd till ögonkliniken i Malmö och Lund eller till annat specialistvårdssjukhus. Åtgärder som måste utföras i ögats bakre del remitteras till ögonkliniken i Malmö och Lund.

Ögonmottagningen hjälper dig också om du har fått en skada på ögat. Det kan handla om slag mot ögat, frätande ämnen i ögonen, sårskador, plötslig synförlust, med mera.

Läs mer under fliken Vårt utbud.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Blekingesjukhuset, Entrévägen, huvudentré
Län, kommun:
Blekinge län, Karlshamn
Postadress:
Blekingesjukhuset, Ögonmottagning, 374 80 Karlshamn
Öppettider:
  • Mån-Tor08:00 – 16:30
  • Fre08:00 – 12:30

Har du diabetes?

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!