Omsorgspsykiatri öppenvård, Mölndal

Adress: Wallinsgatan 6, 431 41, Mölndal

Vi vänder oss till personer över 18 år med intellektuell funktionsnedsättning och svår psykiatrisk problematik. Vi erbjuder huvudsakligen konsultativa specialistinsatser. Vi erbjuder konsultation kring omvårdnad och medicinering, kartläggning av utvecklingsnivå, samtalskontakter och handledning till nätverk.

I teamet ingår läkare, sjuksköterska, kurator, psykolog, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi träffar patienter polikliniskt på vår mottagning och gör även hembesök vid behov.

Vårt upptagningsområde är Västra Götalandsregionen och norra Halland. För utomlänspatienter krävs specialistremiss/riksavtal.

Information till patienter

Ta med dig ID-handling och eventuellt frikort. Anmäl dig i receptionen, vi tar både kontanter och kort. Du kan lämna återbud på telefonnummer 031 – 343 63 00. Återbud lämnas senast klockan 08.00 samma dag som inbokat besök. Uteblivet ej avbokat besök debiteras med gällande taxa, även för dig med frikort. Det finns gratis besöksparkering, du uppger endast bilens registreringsnummer i receptionen i samband med att du anmäler dig där. Det är önskvärt att någon som känner dig väl och som du har förtroende för deltar vid besöket hos oss.

Ålder

Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Wallinsgatan 6, 431 41, Mölndal
Län, kommun:
Västra Götalands län, Mölndal
Postadress:
Sahlgrenska Universitetssjukhu, Område 2 Verksamhet Neuropsyki, Wallinsgatan 6, 431 41, Mölndal
Webbplats:
https://www.sahlgrenska.se/omsorgspsykiatri-oppenvard
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 16:00
Tjänster:

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.