Öronoperation Karlskrona

Adress: Uppgift saknas

Vår verksamhet består av operationer, undersökningar och behandlingar i öron-, näs- och halsregionen. Dessutom utförs undersökningar av matstrupe och magsäck, gastroskopi, och lungundersökningar, bronkoskopi. Ingreppen sker med lokalbedövning eller i narkos och utförs antingen som dagkirurgi eller när du är inlagd på kliniken. Vi som arbetar på öronoperation är läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Akut verksamhet förekommer även på operationsavdelningen, till exempel att suga rent luftvägar och föra trakeotomier (ett slags av strupsnitt för att skapa fria luftvägar). Akuta ingrepp och operationer på kvälls- och jourtid utförs på centraloperation i Karlskrona tillsammans med jourhavande öronläkare.

Barn och deras föräldrar erbjuds att få träffa personal från operation före ingreppet. Information om vad som händer på operationsavdelningen ges med hjälp av en docka.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit: Uppgift saknas
Öppettider:
  • Mån-Tor09:00 – 10:00
Tjänster: Uppgift saknas

Har du diabetes?

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!