Östergatans tandvård, Kungsbacka

Adress: Östergatan 11, Kungsbacka

Vi arbetar med barn- och vuxentandvård med en förebyggande inriktning där hela teamet använder sin samlade kompetens för högsta kvalité, så väl tandläkare som tandhygienist och tandsköterskor.

Kliniken är kvalitetscertifierad enligt Praktikertjänst AB och är ansluten till Försäkringskassan. Mottagningen är totaldigitaliserad med senaste tekniken såsom digitalröntgen.

Vi erbjuder all typ av tandvård inklusive implantatbehandling. Hos oss erbjuds du tandvård med omtanke, ett varm bemötande och rimliga priser. Målet är att du som patient ska känna dig trygg och få behandling med högsta möjliga kvalité. Till vår hjälp har vi flera specialister som vi samarbetar och samrådet med och remitterar till vid behov.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Östergatan 11, Kungsbacka
Län, kommun:
Hallands län, Kungsbacka
Öppettider:
  • Mån07:30 – 16:00
  • Tis07:30 – 17:00
  • Ons07:30 – 13:30
  • Tor09:00 – 18:00
  • Fre07:30 – 13:30
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form