Radiologiska mottagningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Adress: Kullbergska sjukhuset entré 1, Djulögatan 75

Radiologiska mottagningen på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm är gemensam klinik med Radiologiska mottagningen på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. På vår mottagning i Katrineholm genomförs cirka 30 000 undersökningar per år. Utrustningen är modern med digital såväl bild- som remissinformation. På vår mottagning arbetar olika yrkeskategorier som till exempel röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 20 personer och vi utför konventionell röntgen, datortomografi- och ultraljudsundersökningar. De flesta typer av undersökningar genomförs av en röntgensjuksköterska.

Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen, du kommer att få knappa in personnummer samt telefonnummer och blir uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

Information till patienter

För att du ska kunna undersökas via vår drop in-mottagningen måste du ha en remiss från din vårdgivare, antingen i pappersform eller som är skickad elektroniskt. Tänk på att akuta och tidsbokade undersökningar har förtur och vid hög belastning kan det innebära viss väntetid.

Du får inget svar vid undersökningstillfället. Vårt mål är att remitterande enhet ska få svar på undersökningen inom 10 dagar. Drop in-mottagningen gäller för skelett- och lungröntgenundersökningar.

Vår drop in-mottagning är stängd helgdag och dag före helgdag.

Remisskrav

Remiss krävs

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Kullbergska sjukhuset entré 1, Djulögatan 75
Län, kommun:
Södermanlands län, Katrineholm
Postadress:
Radiologiska mottagningen Kull, Box 110 641 22 Katrineholm
Öppettider:
  • Mån-Tor07:30 – 16:30
  • Fre07:30 – 15:00

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form