Reproduktionsmedicinskt centrum, Kvinnokliniken US

Adress: Universitetssjukhuset, Linköping

RMC på Universitetssjukhuset i Linköping är en del av Kvinnokliniken. Vi är specialiserade på utredning och behandling av ofrivillig barnlöshet och fertilitetsbevarande åtgärder. För utredning krävs inte remiss. Vi utför de behandlingar som regionerna/landstingen i Östergötland, Jönköping och Kalmar län beställer av oss och vi får enligt överenskommelse även erbjuda assisterad befruktning till andra par.

Vi som arbetar här är läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykoterapeut och psykolog,sekreterare och laboratoriepersonal (BMA och biologer).

Vi har 30 års erfarenhet av IVF-behandlingar och resultatet är mer än 3000 nya föräldraskap. Kunskap inom olika medicinska områden, inte minst möjligheten till assisterad befruktning, har öppnat nya vägar att hjälpa par som har svårt att få barn.

Det har skett dramatiska förändringar sedan IVF introducerades. Vi lägger stor vikt vid forskning och utveckling av nya behandlingsmetoder.

Information till patienter

För mer information se ofrivillig barnlöshet i Östergötland på 1177.

För rådgivning ring 010-105 94 85.

Vid avbokning av överenskommen tid vid två tillfällen så erbjuds ingen ytterligare tid alternativt remissen återsänds till remittent

Remisskrav

JA För samtliga behandlingar.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Universitetssjukhuset, Linköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Linköping
Postadress:
Kvinnokliniken i Östergötland, Universitetssjukhuset, 581 85 Linköping
Öppettider:
  • Mån-Fre07:30 – 16:00

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!