Riddarpraktiken, Järfälla

Adress: Riddarplatsen 18, Järfälla

Vi bedriver allmäntandvård för både vuxna och barn. Vi har en bred kunskap inom allmäntandvård och ett nära samarbete med flera duktiga specialister.

Vår vision är att skapa en god relation mellan patienter och medarbetare. Hos oss är alla välkomna oavsett ålder och behandlingsbehov. Vi har mycket god erfarenhet av patienter med tandvårdsrädsla, vilket vi tar på stort allvar och vi arbetar hela tiden för att alla som kommer till oss ska känna sig trygga under hela besöket.

Vår strävan är att ge den bästa möjliga behandlingen till alla!

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Har avtal med Stockholms Läns Landsting – allmän barn- och ungdomstandvård. Ta kontakt med mottagningen för att lista ditt barn, därefter kallas barnet regelbundet till tandvården.

Hitta hit:
Besöksadress:
Riddarplatsen 18, Järfälla
Län, kommun:
Stockholms län, Järfälla
Webbplats:
http://www.tandlakarewerneman.se
Öppettider:
  • Mån-Tor08:00 – 17:00
  • Fre08:00 – 12:00
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!