Röntgenmottagning Härnösand

Adress: Närvård Härnösand, Södra vägen 3-5

Mottagningen är en del av länsverksamheten Röntgen och klinisk fysiologi.Vi strävar efter att utnyttja all vår utrustning optimalt, för att kunna erbjuda en bra tillgänglighet för länets invånare. Därför kan du som patient bli hänvisad till en annan röntgenmottagning i länet än den som är närmast. För att få en röntgenremiss ta kontakt med en läkare för medicinsk bedömning. Om

undersökningen inte är akut finns svaret hos din remitterande läkare inom en vecka. På akuta undersökningar skrivs svaret omgående eller inom någon timme.

För att utöka tillgängligheten har vi Drop-in för skelett- och lungundersökningar. Drop-in för skelettundersökningar gäller endast för patienter som remitteras hit av ortopedmottagningen. Vissa dagar och tider kan väntetiden bli lång. Du har då möjlighet att få en bokad tid eller återkomma en annan dag. Akuta och tidsbeställda patienter har företräde. Har du funktionshinder eller särskilda behov, beställ tid för röntgen så att vi kan avsätta tid att hjälpa dig. Vårt mål är att väntetiden ska bli så kort som möjligt. Helgdagar och dag före röd dag är Drop-in mottagningen stängd.Som patient vill vi att du ska känna dig trygg och omhändertagen.

Information till patienter

Drop-in för skelettundersökningar gäller endast för patienter som remitteras hit av ortopedmottagningen.

Lämna gärna smycken hemma, såsom örhängen, halsband eller piercing. Använd inte starka dofter, tänk på allergikerna. Ta med giltig legitimation (körkort, ID-kort eller pass).

Remisskrav

Ja

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Närvård Härnösand, Södra vägen 3-5
Län, kommun:
Västernorrlands län, Härnösand
Postadress:
Södra vägen 3-5, 871 82 Härnösand
Webbplats:
http://www.rvn.se/rontgenklinfys
Öppettider:
  • Mån-Fre07:30 – 16:15
Tjänster:

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!