Röntgenmottagning Sundsvall

Adress: Sundsvalls sjukhus, Lasarettsvägen 21, Entréplan

Mottagningen är en del av länsverksamheten Röntgen och Klinisk fysiologi.Vi strävar efter att utnyttja all vår utrustning optimalt, för att kunna erbjuda en bra tillgänglighet för länets invånare. Därför kan du som patient bli hänvisad till en annan röntgenmottagning i länet än den som är närmast. För att få en röntgenremiss ta kontakt med en läkare för medicinsk bedömning. Om undersökningen inte är akut finns svaret hos din remitterande läkare inom en vecka. På akuta undersökningar skrivs svaret omgående eller inom någon timme.

För att utöka tillgängligheten har vi Drop-in för skelett- och lungundersökningar. Drop-in för skelettundersökningar gäller endast för patienter som remitteras hit av ortopedmottagningen. Vissa dagar och tider kan väntetiden bli lång. Du har då möjlighet att få en bokad tid eller återkomma en annan dag. Akuta och tidsbeställda patienter har företräde. Har du funktionshinder eller särskilda behov, beställ tid för röntgen så att vi kan avsätta tid att hjälpa dig. Vårt mål är att väntetiden ska bli så kort som möjligt.Som patient vill vi att du ska känna dig trygg och omhändertagen.

Information till patienter

Lämna gärna smycken hemma, såsom örhängen, halsband eller piercing.Använd inte starka dofter, tänk på allergikerna.Ta med giltig legitimation (körkort, ID-kort eller pass).

Remisskrav

Ja

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Sundsvalls sjukhus, Lasarettsvägen 21, Entréplan
Län, kommun:
Västernorrlands län, Sundsvall
Postadress:
Lasarettsvägen 21, 851 86 Sundsvall
Webbplats:
http://www.rvn.se/rontgenklinfys
Öppettider:
  • Mån-Fre07:15 – 16:00
Tjänster:

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma