Rudvikens Tandklinik, Solna

Adress: Västra Vägen 9D, Solna

Välkommen till Rudvikens Tandklinik, tandläkare Kicki Papathanassiadou samt tandsköterska Annika Bodén.

Vi finns på Västra Vägen 9D i Solna med närmaste busshållplats Solna Stadshus samt en kort promenad från tunnelbanestation/tvärbanestatation Solna Centrum.

Mottagningen ligger på plan K2, tag andra hissen till höger från entrén (gå in genom entrén och till höger för att komma till hissen). Hiss för funktionsnedsatta finns tillgänglig. Ring oss så kommer vi ner och hjälper till.

Vi utför kvalitativ och allsidig tandvård i en familjär miljö. Vi har även ett gott inarbetat närverk med specialisttandläkare.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Västra Vägen 9D, Solna
Län, kommun:
Stockholms län, Solna
Öppettider:
  • Mån-Tor08:00 – 15:00
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.