Smärtcentrum – Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds Sjukhus AB

Adress: Fotledsvägen 1, DANDERYD

Vi tar emot dig som har ett långvarigt komplicerat smärttillstånd, exempelvis smärta i nacken eller ryggen, utbredda smärttillstånd som fibromyalgi eller överrörlighetssyndrom, så kallat EDS. Vi kan även ta emot dig som är ung vuxen i ett särskilt utformat program för unga vuxna. På Huddinge sjukhus bedrivs även smärtrehabilitering för dig med behov av språktolk. Vårt fokus ligger på rehabilitering till ett för dig fullvärdigt liv och vi arbetar i multiprofessionella team med läkare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut arbetsterapeut, kurator och sjuksköterska. Vi erbjuder teambaserad rehabilitering med huvudsakligen gruppaktiviteter, men även enstaka individuella insatser under en period av 3-10 veckor. Beslut om rehabilitering tar vi i samråd med dig som patient. För att komma till oss behöver du remiss, antingen från din husläkare eller specialistläkare.Bekräftelse på mottagen remiss skickas till inremitterande läkare och till dig som patient.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Fotledsvägen 1, DANDERYD
Län, kommun:
Stockholms län, Danderyd
Postadress:
Danderyds Sjukhus AB, 182 88 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.ds.se/patient-och-narstaende/mottagningar-och-avdelningar/smartcentrum–hogspecialiserad-smartrehabilitering-danderyd/
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 16:00

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!