Smärtenheten Västervik

Adress: Karstorpsvägen 13, Västervik

Till Smärtenheten kommer du som har långvarig smärta för utredning, behandling och rehabilitering. Med långvarig smärta menas en smärta som hållit i sig i minst 3-6 månader.

Hos oss arbetar läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, psykolog, undersköterska och medicinsk sekreterare. Vi arbetar i team vilket gör att vi tar ett helhetsansvar som gör att du kan känna dig trygg genom hela rehabiliteringen.

Den viktigaste resursen i smärtbehandling och rehabilitering är du själv. Vårt fokus är att hjälpa dig utifrån dina förutsättningar. Tillsammans med dig lägger vi upp en plan för behandling och rehabilitering som utgår ifrån de besvär som just du har. Stor vikt läggs vid att du som patient ska få en ökad kunskap och förståelse för din smärta och därigenom bättre kunna hantera din situation.

Smärtenheten har hela Kalmar län som upptagningsområde.

Information till patienter

Remisskrav

För att komma till Smärtenheten behövs remiss från din läkare. Det finns möjlighet att söka via egenremiss, men vi rekommenderar remiss via läkare då en dialog med ansvarig läkare är viktig för behandlingsresultatet

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Karstorpsvägen 13, Västervik
Län, kommun:
Kalmar län, Västervik
Postadress:
Samrehab norra Kalmar län, Västerviks sjukhus, 593 81 Västervik
Öppettider:
  • Mån-Tor08:00 – 16:30
  • Fre08:00 – 14:30

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!