Smärtkliniken Eques Indolor AB, Vallentuna

Adress: Stolp-Ekeby 24, Vallentuna

Smärtkliniken Eques Indolor är en privat enhet för diagnostik och behandling av långvarig smärta. Vi jobbar under vårdavtal med Region Jämtland-Härjedalen. Vi jobbar med interventionell smärthantering, vilket innebär att vi med hjälp av exakta blockader försöker lokalisera varifrån smärtan kommer. Kan man lokalisera vad som ger smärtan, kan man ofta även behandla. Alla åtgärder förljer de internationella guidelines som Spine Intervention Society, SIS, tagit fram. Kliniken är certifierad mot iso9001 och iso14001 via FR2000. Mottagningen öppnade i Umeå 1983 men finns sedan 1 januari 2016 enbart i Vallentuna.

Information till patienter

Smärta syns inte, varken på röntgen, MR eller vid en undersökning. Det är enbart patienten själv som vet när det gör ont, hur ont det gör och var man upplever smärtan. Vi utgår därför från patientens berättelse och utifrån den driver vi utredningen. I första hand jobbar vi med att försöka lokalisera varifrån smärtan kommer. Visar det sig att det är från facettleder eller sakroiliakaleder smärtan kommer kan vi själva behandla detta med radiovågsbehandling. Kommer smärtan från en annan struktur kan det bli aktuellt med fortsatt utredning/behandling t.ex via ortoped eller ryggkirurg. Vår målsättning är först och främst en förbättrad livskvalitet, och det är just där vi ser de stora vinsterna med en interventionell utredning.

Som patient betalar man de avgifter som Region Jämtland-Härjedalen beslutat ska gälla. https://www.1177.se/Jamtland-Harjedalen/Regler-och-rattigheter/Patientavgifter-i-Jamtland-Harjedalen/

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Stolp-Ekeby 24, Vallentuna
Län, kommun:
Stockholms län, Vallentuna
Postadress:
Stolp-Ekeby 24, 18695 Vallentuna
Webbplats:
http://www.smartkliniken.eu/
Öppettider:
  • Mån-Tor08:00 – 17:00
Tjänster:

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!