Specialistcenter Scandinavia, Eskilstuna

Adress: Drottninggatan 16 A

Specialistcenter Scandinavia är en privathögspecialiserad ortopedkirurgisk klinik som behandlar och opererar knän, axlar och höfter artroskopiskt, samt öppen fram-, mellan-, och bakfotskirurgisamt även ryggar. Vi behandlar ej nacke, händer, frakturer och utför ej proteskirurgi. Specialistcenter har mottagning i Eskilstuna, Västerås, Stockholm och Södertälje. Kliniken har mottagningar på dagtid.Specialistcenter leds av flera ortopedkirurger med olika inriktningar.Vi har idag två egna operationssalar med möjlighet till sövnings-, och lokalbedövningsoperationer, samt en uppvakningsavdelning med ett flertal platser. Vi arbetar i en patientfokuserad miljö och ansvarar för hela vårdkedjan från mottagning och operation till rehabilitering hos sjukgymnaster/arbetsterapeuter.

Specialistcenter Scandinavia AB är en specialistklinik i privat regi med bred ortopedisk kompetens. Vi behandlar allt från idrottsskador till värkande axlar.

Vi arbetar i en patientfokuserad miljö och ansvarar för hela vårdkedjan från mottagning och operation till rehabilitering hos sjukgymnaster/arbetsterapeuter.

Vi är specialiserade på besvär från höft-, axel-, knä-, fot-, och rygg.

Information till patienter

Remisskrav

Vi tar emot patienter på remiss från vårdcentral, sjukgymnast eller så kan man fylla i en Egenremiss via Fria vårdvalet, mer information om detta finns på våran hemsida.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Drottninggatan 16 A
Län, kommun:
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress:
Specialistcenter Scandinavia, Drottninggatan 16 A, 632 20 Eskilstuna
Webbplats:
http://www.specialistcenter.nu
Öppettider:
  • Mån-Fre07:30 – 15:30
Tjänster: Uppgift saknas

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!