S:t Petri Tandvård Tandläkare Tomasz Rogowski, Lund

Adress: Bytaregatan 1, Lund

S:t Petri Tandvård tar hand om hela familjens tänder. Det är praktiskt och spar tid när alla i familjen får tandvård på ett och samma ställe.

Tomasz Rogowski är allmäntandläkare med erfarenhet från både Folktandvården och specialistklinik för protetik, implantat och kirurgi. Tandhygienisten på S:t Petri Tandvård heter Hanna Awida Hafez och har en specialiserad kandidatutbildning i tandhygien. Hon arbetar både med att förebygga problem med tänder och tandkött och att behandla till exempel tandsten och inflammationer som med tiden kan leda till tandlossning.

Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne avseende allmän barn- och ungdomstandvård. Är du mellan 0-23 år kostar ditt besök hos oss inget.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Bytaregatan 1, Lund
Län, kommun:
Skåne län,
Webbplats:
http://www.stpetritandvard.se
Öppettider:
  • Mån-Tis08:00 – 17:00
  • Ons-Tor08:00 – 15:00
  • Fre08:00 – 13:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form