Sundets Läkargrupp, Bjärred

Adress: Sundets läkargrupp, Vikingavägen 1, 237 31 Bjärred

Här får du hjälp med vanliga sjukdomar, såväl akuta som kroniska, och vi har möjlighet att göra hembesök när du inte kan komma till mottagningen. Vi arbetar med förebyggande hälso- och sjukvård och erbjuder bland annat hälsokontroller, hjälp att gå ner i vikt samt rökavvänjning. Vi har ett nära samarbete med specialister inom kardiologi, ortopedi, barnmedicin, psykiatrin samt Försäkringskassan med flera.

Vi är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité. Vi prioriterar förebyggande hälsoarbete. Vi erbjuder så långt som möjligt kontinuitet och möjlighet att vid varje icke akut besök träffa samma läkare.

Vi erbjuder kontakt med distriktsköterskor, sjuksköterskor, diabetessköterska, undersköterska, sjukgymnaster, kiropraktor, arbetsterapeut samt äldrevårdsmottagning och psykolog. Kostnaden för besök och undersökningar är samma som på vårdcentralen. Frikort gäller.

Nu kan du som är listad hos oss enkelt träffa en av våra läkare på distans. Allt du behöver är ett BankID och en internetuppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Du hittar den digitala mottagningen på vår hemsida.

Information till patienter

Provtagning, drop in fr 07.30

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Sundets läkargrupp, Vikingavägen 1, 237 31 Bjärred
Län, kommun:
Skåne län, Lomma
Postadress:
Bjärred C, Vikingavägen 1, 237 31 Bjärred
Webbplats:
http://www.ptj.se/sundets-lakargrupp/start/
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 19:00
  • Lör09:00 – 13:00 Akuta fall
  • Sön09:00 – 13:00

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!