Sundtandvården Team Magnus Fritzell, Stenungsund

Adress: Gärdesvägen 3, Stenungsund

Friska Leenden – Vår vision är att kunna omge oss med idel friska leenden i vår verksamhet.

Friska står då för friskhet helt enkelt, frånvaro av karies och tandlossning, ingen blödning, inga inflammationer, fina slemhinnor, god tuggförmåga, god funktion både estetiskt och funktionellt.

Eftersom även flera allmänna sjukdomar kan påverkas av munhälsan (diabetes, ledbesvär, vissa hjärtproblem mm) ingår även den allmänna hälsan i vår strävan.

En mycket viktig del i detta arbete ligger i förebyggande vård med kontroll på tandsten, hygien, bakterieprov och fluorbehandling.

Leenden står för att ni som patient hos oss är glada och nöjda. Både av det bemötande och den behandling ni får, och av att det blir ett i alla avseenden bra och långvarigt resultat.

Det står också för att vi som arbetar här har en bra arbetsmiljö där vi har roligt och där vi har möjlighet att utvecklas och hela tiden lära nytt.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Gärdesvägen 3, Stenungsund
Län, kommun:
Västra Götalands län, Stenungsund
Öppettider:
  • Mån07:30 – 18:00 ojämn vecka
  • Mån07:30 – 19:30 jämn vecka
  • Tis07:30 – 17:00
  • Ons07:30 – 18:00
  • Tor07:30 – 16:30
  • Fre07:30 – 14:00
Tjänster: Uppgift saknas

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!